I wanna be a bloggwhore to!

Välkommen, här har du en latmansblogg som jag inte ens designat själv eller tror särkillt mycket på. Oengagerat skapade jag denna utsökta skvallerlänk för allmän beundran för sisådär en evighet sen och inte rört den förräns denna dag. Kan inte direkt påstå att jag är en person som intensivt läser om andra människor till höger och vänster, visst händer det ibland att skvallerdjävulen hoppar in i mig men inte fan är det dagligen. Inte heller tycker jag att folk ska behöva höra om precis varenda liten pluttig detalj som händer i mitt liv här också (det får ni säkert nog av på facebook ändå) så vi kan se det här som en uppdateringskanal från mig om olika sjukliga tankar, bitterhet i vardagen och övriga klurigheter.



Första inlägget:
Jag tänker julen -09.
  • Julmusik.
  • Julskinka.
  • Levande ljus överallt.
  • Mys framför tv:n med familjen.
  • Julklappar till alla små barn.
  • Kalle i Tv rutan.
Supermysigt med jul, men........ Saffran är svindyrt, folk pyntar hej vilt som om självaste "tomten" skulle banka på dörren om några timmar, pepparkakorna har tappat magin och julmust är inte ens gott längre. Granen barrar ner hela jävla vardagsrummet så inte nog med att man storstädar innan jul, man måste göra om hela proceduren efteråt också. (och nej jag vet att har man plastgran så barrar det inte, så smart drag för er som tänkte efter.) Man stressar från första advent tills ådrorna i pannan ser ut som nånting direkt taget ur en sci-fi film. Carola gör en ny julskiva, all reklam har övergått till julklappstips som i vanlig ordning ca 10% av befolkningen går på. Bisarra tomtar på ca 1,5 m kan både dansa och spela en liten melodi skrämmer livet ur mig!! Barnen kommer hem med fult julpynt från skolorna och ett litet tips till stolta förälldrar, släng skiten istället för att hänga upp det överallt, För det ser förjävligt ut.
Julmaten dock, Oslagbar! Jag längtar till janssons, köttbullar, prinskorvar, lax, kokt potatis, rödbetssallad, julskinka, 1000 sorters smörgåspålägg, julöl, aladdin askar etc.etc.
Jag säger inte att julen är dålig, men för det mesta så tycker jag att det är rätt så uppblåst och påtvingat med människor som bara stressar stressar stressar. Slappna av, känn lugnet, njut av maten och bli fet så kan vi ta våra övergödda svettiga kroppar till gymmet strax innan "bikini säsongen"

Nu ska jag ut och bränna en bock.
Ciaoo!

RSS 2.0