OBS!!! OS relaterat innehåll! (känsliga läsare varnas)

Inlägg 2, jag tänker OS 2010 Vancouver.

Ja, jag ska erkänna.. Jag är och kommer nog alltid att vara en stor sportnörd, iaf vad det gäller att titta på när andra svettas. Jag är även en sån där irriterande "know it all" som kommentarar hur fan dom ska göra från tv soffan medans jag själv smäller i mig de onyttigaste du kan finna på snuskhyllan hos närmaste återförsäljare av "röv och midjevidgande"
En tanke som slog mig och Peter, (oj Peter undrar nog vissa, vem är det, vem är det, vem är det? känner du inte mig så kan du ju alltid prova google idiot) häromkvällen var att det är väll ändå en jävla tur att Sverige inte har haft OS. Jag ska dra upp tankarna bakom. Ps. Detta är med tanke på senaste invigningen i Canada.
  • Renar och lappar som virrar runt på en stor inhägnad yta (bara det är ju ovanligt) som apor i bur och jojkar hej vilt i flera timmar. Nej, det är inget jag är intresserad av att se på direktsänd tv, då gör jag nog en rockstjärnegrej på hotellsvit och kastar helt enkelt ut tv:n genom fönstret.
  • Invigningar kan ju inte leva utan musik och konst. Hejpa, jag vet väll precis hur det här landet fungerar vid det här laget. Carola kliver in på scen, kör några smäktande toner när hon sjunger nationalsången och sen ska hon försöka frälsa hela världen. Alternativt nån kass Idolvinnare eller amy diamond som knappt fått könshår än. Suck och nej tack till svenska artister! Men konsten då? Vad skulle det bli av den, förmodligen ingenting i mina ögon då konst inte är nått som berör mig.
  • Invigningstalet vill jag inte ens tänka på. Knugen och hans meningslösa position skulle reta mig till vansinne när han försöker säga nånting vettigt på direktsänd tv som jag faktiskt vill se. Han skulle säkert lyckas tappa bort talet och försöka säga nånting på improvisation... Usch jag mår dåligt av bara tanken.
  • Och så facklan. Peter "foppa" Forsberg med respirator på bår skulle säkert få tända den om han så har hållts vid liv via maskiner i 14 år med försök på en comeback. Pensionera dig med dina miljoner och håll dig inom låsta portar så kan du klaga till pressen och få sympati om dina idrottsskador därifrån.

Det här är alltså värsta tänkbara som kan hända. Men i ärlighetens namn så är det nog såhär det skulle se ut.


Men från katastofplan till pågående OS.
Många har skadats och en av dom jag absolut inte känner minsta sympati för är Anja Pärsson. Hade hon skadat sig på riktigt så hade hon inte åkt, visst såg det jävligt otäckt ut men att hon tog brons trots hennes smäll imponerar inte på mig. Hon är bara en gnällig kärring som alltid, i alla tävlingar, klagar på backar, på pistning på snö och på väder och på vind. Egentligen allt som har med hennes idrott att göra. Och jag tror att det är för att vi ska bli imponerade av henne när hon tar medalj. Jag säger inte att hon inte är duktig, för det är hon bevisligen, men jag tycker bara inte om henne och hennes attityd till tamigfan allt. Nån som därimot imponerar på mig jävligt mycket är Petra Majdic! Snacka om vinnarskalle och en bra dos med jävlar anamma, så att Anja skulle vara detta OS medalj-bragd? Nej, då skiter jag i vad hela världen säger och tycker: I helvete heller!

RSS 2.0